Je account verwijderen
Deze actie verwijdert je account en alle bijbehorende gegevens permanent van Transit246.
Wat wordt verwijderd:
- ✕ Je profiel, weergavenaam en avatar
- ✕ Alle opgeslagen favorieten (routes en haltes)
- ✕ Alle verdiende badges en check-in-geschiedenis
- ✕ Opgeslagen reizen en routeplannen
- ✕ Je e-mailadres en inloggegevens
Haltemeldingen en bijdragen blijven bewaard om de datakwaliteit voor alle gebruikers te behouden.
Je moet ingelogd zijn om je account te verwijderen.
InloggenJe kunt verwijdering van je account ook aanvragen door te mailen naar transit246team@gmail.com met het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld.